Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


HECHT 761 R - BMOTOROS KAPÁLÓGÉP, 139 CM3, 5HP

HECHT 761 R - BMOTOROS KAPÁLÓGÉP, 139 CM3, 5HP
194 231 Ft
motor HECHT OHV
motor térfogat [cm3] 139
teljesítmény [HP] 3,5
munkaszélesség [cm] 36
kapatagok átmérője [cm] 26
kapatagok [db] 4
tömeg [kg] 34
  • A HECHT 761 R egy erős kapálógép, amit miden kertbe ajánlunk. Az erős, 5 HP, HECHT OHV motornak köszönhetően minden típusú talajhoz használható, munkaszélessége 36 cm, így praktikus segítség a kert nehezen hozzáférhető részein is. A gép négy acél kapataggal, és nagy fém védőburkolattal van felszerelve, ami védelmet nyújt a szétrepülő tárgyak ellen.
    Az állítható első kerék nemcsak áthelyezéskor segít, hanem további funkciója, hogy jobban ellenőrizhetővé teszi a gépet a mély barázdáknál. A hátsó állítható csoroszlya - nemcsak a fékezésnél segít, hanem csökkenti az üzemeltető fizikai igénybevételét, és javítja a talaj porításának minőségét. Az acél kormánykar lehetővé teszi a gép feletti tökéletes ellenőrzést. Természetesen tartozék a kuplung biztosítéka, ami megakadályozza a kések véletlenszerű elforgását. Az acél szerkezetnek köszönhetően hosszú a gép élettartama.
    A motor teljesítményadatait 3600 ford./perc-1 fordulaton mérték. Ezt a teljesítményt üzemeltetéskor nem éri el a gép. Összehasonlításkor a motor térfogatának és típusának adatait vegye alapul)
  • Cikkszám
    HECHT_761_R
Webáruház készítés